_________Trapped iN Here...

By: aeyla illyanie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Aug-2009 06:00 Email | Share | | Bookmark
SALAM RAMADHAN 1430 HIJRAH

kepada semua umat Islam di dunia...selamat menyambut ramadhan al mubarrak.semoga dibulan yang mulia ini kita tempuhi dengan penuh berkat dan keimanan kepada Yang Maha Esa berlipat ganda...amiiinnnn...

and...

HAPPY 4TH ANNIVERSARY TO ME N HUBBY

ni pun dyana yang ingatkan...thanx to u sis to remind me...serius aku lupe..jenuh aku pk 20th of this month hari ape....


Saturday, 20-Jun-2009 14:55 Email | Share | | Bookmark
Konosuke Matsushita Museum-Panasonic Corporation

all together were went to the museum
on the way to the museum
 
View all 15 photos...
on 18th of June...Study trip to Konosuke Matsushita Museum was superb....I was wondering who is he??? but after the very special visit to this museum i was admiring him with every moment and every single way he did to our world of technologies....

die ni macam Tun Dr Mahathir Mohamad kita la...


Wednesday, 17-Jun-2009 03:14 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Hujung Minggu

Flea Market...
 
 
View all 36 photos...
Hari Ahad lepas takto nak g mana...tapi tetap ade agenda... so pagi2 cyling ke Flea Market...oh Gosh...barang2 sangat banyak...but 2nd hand la...tapi barang2 baru n branded...serius!!! boleh make a bargain...kalo beruntung akan dapat brg branded yg tak dipakai lagi dengan harga yg sangat murah...bes giller...kiterorg cyling pegik sana best turun bukit laju..but...mase balik sangat penat sebab naik bukit... tak penah rase sepenat ittew selama nih...perghh...cam taubat jek tanak naik beskal lagikk... ..dah balik take a rest for 1 hour...then kluar balik g KOBE ekekekek...ilang penat travelling ke Kobe lebih kurang 45..amik bas and tren...actually nak cari Halal Foods..tapi salah direction pulak...kiter org ke Kobe Harbourland dulu...petang jumpe geng2 yg lain yg dah pegi makan nasi briyani kat the another side of Kobe...so kesian kiterorg..utk mengubat hati yg luke..heheheh kiterorg g makan kat Fishman's Market..........waaahhh so wonderfull bcoz the seefoods sangat fresh...ketam n udang yg sangat manis...choc yg sangat syedap...nyum.nyum....rase nak g mkn sekali lagik!!! seorg kena bayar 2919 yen lebih kurang RM 105...mahal jugak la...tapi berbaloi..pejam mata then i've paid it!!!


Tuesday, 16-Jun-2009 15:49 Email | Share | | Bookmark
JALAN-JALAN KAT OSAKA

bergayut dlm tren...
jumpe ni..
sempat posing
View all 13 photos...
today...pas kelas ramai2 cabut gi Osaka...saje jalan2 hilang borink pas presentation(cam teruk jek padahal 5 minits jek)


Monday, 15-Jun-2009 14:21 Email | Share | | Bookmark
USJ...

muke happy pagi buta
walaupun mengantuksss
 
View all 43 photos...



HARI SABTU..13TH JUNE 2009

semua org bangun pagi2 minggu semata2 nak kejar bas utk ke USJ...pagi2 buta jam 9.30 waktu osaka org dah ramai giler dlm tren nak ke USJ..of the q utk beli tiket pun ramai jugak...kaunter belum bukak dah ade org tggu...hah dasat2...kalo mende ni ade kat malaysia...aku sanggup tunggu weekend holiday yg sangat berbaloi...kalo ade duit lebih cam nak pegi lagi jek...hahahah...walaupun penat berjalan n berbaris..sangat enjoy every moment yg ade...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net